Kulturaften mandag 28. august 2017

Kulturaften mandag 28. august 2017

Klaus Michael Jensen, Vordingborg Kommunes tidligere børne- og kulturchef fortæller om hvordan han i anden halvdel af 2015 gennemførte en 13.000 km lang cykeltur gennem Sydamerika fra Cartagena i Columbia i nord til verdens sydligst beboede by Ushuaia i Patagonien. Turen, som blev gennemført af en gruppe på 30-40 cykelentusiaster fra hele verden, bragte deltagerne gennem Bolivia, Ecuador, Peru, Chile og Argentina. Klaus Michael Jensen fortæller om den strabadserende tur, der varede ca. et halvt år, og som bød på ufatteligt smukke naturoplevelser. Klaus Michael Jensen fortæller også om mødet med oprørsbevægelsen FARC og turen gennem Inkariget.

Sted: Samlingssalen Kulsbjerg Skole, Nyråd afd. Bakkebøllevej 6, kl. 19.00 – 21.00
Der serveres kaffe/the og kage for kr. 10,- pr. person og alle er velkomne.